Animatie maken
Image default
Bedrijven

Mijn kleurrijke reclame op een vrachtwagen

Ik was op zoek naar een bedrijf die voor mij vrachtwagenreclame kon regelen, zodat ik meer publiciteit zou krijgen in heel Nederland. We hadden al een paar keer op verschillende bedrijfsbusjes wat reclame gedaan en dat beviel ons erg goed. Daarom hebben we besloten om een stap verder te gaan en naar een groter voertuig te gaan. Maar we hadden in het begin geen idee waar we moesten zijn. Gelukkig bestaat het internet tegenwoordig en zijn we daar verder gaan kijken.

Waar kan ik vrachtwagenreclame laten maken?

Het was nog lastig om een goed bedrijf te vinden die gespecialiseerd was in het maken van vrachtwagenreclame. Er zijn er wel een paar, maar sommige bedrijven kwamen niet heel professioneel over. Gelukkig na een tijdje zoeken kwamen we Rextom tegen. Daar hadden we meteen een goede klik mee en hun website zag er professioneel uit. We namen contact met hen op en konden binnen een week al een keer langskomen voor een gesprek. Tijdens onze afspraak werd de klik steeds fijner en beter. We hadden meteen het gevoel dat ze wisten waar je het over hadden. Ze konden veel voor ons betekenen, want wij hadden nog geen idee hoe onze vormgeving zou worden van de reclame uiting op de vrachtwagen.

Rextom is het bedrijf hiervoor

Gelukkig hebben ze vele grafische vormgevers die ons verder daarmee kunnen helpen en ze hebben al voor meerdere bedrijven dit werk gedaan. Ze gingen langs on design en deze was helemaal gereed om op de vrachtwagen te kunnen wrappen. Dit vonden we zeker fijn om te horen. Na ongeveer een paar weken, was onze reclame eindelijk te zien op een groot voertuig dat door heel Nederland zou gaan rijden. We konden niet wachten op alle reacties van bekende klanten van ons en natuurlijk om nieuwe klanten te introduceren aan ons product. Kortom, het was een goede inverstering.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Rextom? Bekijk dan eens de website van hen via www.rextom.nl voor meer informatie over hun vaardigheden met wrappen en nog veel meer.