Animatie maken
Image default
Onderwijs

Ontdek de diverse taalcursussen en maatwerktrainingen van The Square Mile

Bent u op zoek naar een taalcursus die bij uw behoeften past? Dan bent u bij The Square Mile aan het juiste adres! Of u nu geïnteresseerd bent in het leren van de Duitse, Engelse of iedere andere taal; als het gaat om zakelijke taaltrainingen is The Square Mile de juiste partner. Met native speaking, ervaren docenten, 100% maatwerk en een persoonlijke aanpak, helpen wij u graag om uw taalvaardigheden te verbeteren.

Taaltraining Duits

Wilt u graag een cursus Duits volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende zakelijke trainingen Duits aan voor zowel beginners als gevorderden. Of u nu de basis van de Duitse taal wilt leren of uw kennis wilt uitbreiden, wij maken de juiste training op maat. Onze ervaren docenten helpen u graag om de Duitse vaardigheden te verbeteren. Bij The Square Mile zijn er verschillende mogelijkheden voor taaltrainingen bij een taleninstituut

We bieden zakelijke taaltrainingen aan, zowel incompany als online. Daarnaast hebben we ook taaltrainingen specifiek gericht op verschillende sectoren. The Square Mile levert enkel maatwerk en past de trainingen aan op het startniveau, leerdoelen en leerstijl van de deelnemer(s). Ze bieden zowel individuele trainingen als trainingen in kleine groepen aan. Momenteel vinden de meeste trainingen online plaats, maar incompany trainingen zijn ook zeker mogelijk. Als u de training liever op een externe locatie wilt volgen, kunnen we een lesruimte huren bij u in de buurt. Bij The Square Mile is al meer dan twintig jaar actief en biedt een uitgebalanceerde aanpak met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht.

Een zakelijke taaltraining op maat

Een zakelijke taaltraining op maat is de ideale manier om uw professionele communicatievaardigheden te verbeteren. Of u nu uw Engels wilt verbeteren voor internationale zakelijke contacten of uw Nederlands wilt versterken voor een betere samenwerking met collega’s, een taaltraining op maat biedt de oplossing.

Tijdens deze training wordt er specifiek ingegaan op uw specifieke behoeften en doelen. U leert relevante vocabulaire, grammatica en spreekvaardigheid die direct toepasbaar zijn in uw werkomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan culturele aspecten en zakelijke etiquette, zodat u effectief kunt communiceren met internationale partners.

Onze ervaren taaltrainers passen de lesinhoud en -methoden aan op uw niveau en leerstijl. Hierdoor kunt u op een efficiënte en effectieve manier uw taalvaardigheden verbeteren. Met een zakelijke taaltraining op maat investeert u in uw professionele ontwikkeling en vergroot u uw kansen op succes in het internationale bedrijfsleven.

https://www.thesquaremile.nl