Animatie maken
Image default
Onderwijs

Workshop op school

Workshop op school 

Een leuke workshop organiseren op uw school is de perfecte kans voor u om uw leerlingen wat extra’s te geven. Eigenlijk is een workshop op school een win-win situatie. U houdt tijd over en uw leerlingen leren wat nieuws. Een workshop op school is er in vele vormen en maten, afhankelijk van de wens van de school. Kleinkunstig organiseert de workshops altijd op maat, op die manier is er voor elke school iets te vinden bij Kleinkunstig.  

Een workshop op school klinkt misschien nog een beetje leeg, dit komt omdat het nog volledig in te vullen is door de school zelf. Kleinkunstig heeft een erg breed aanbod wanneer we het hebben over workshops, deze workshops variëren allemaal in stijl, discipline en niveau. We geven natuurlijk niet dezelfde workshop aan 6 vwo als 1 vwo, daartussen moet meer uitdaging worden gevonden. 

 

Workshop Slapstick

Een voorbeeld van een leuke workshop op school is de workshop Slapstick. Slapstick comedy, wellicht bent u daar al bekend mee. Slapstick comedy is een oude comedystroming en wordt in deze jaren nog maar weinig beoefend, des temeer reden om dit op school te gaan doen! Tijdens deze workshop gaan de leerlingen, onder begeleiding van de workshopdocenten bezig met het beoefenen van deze comedy stroming.  

Een workshop van Kleinkunstig wordt altijd gegeven door een professionele workshopdocent vanuit Kleinkunstig. Deze docenten zijn zowel actief bezig met hun eigen discipline als met het lesgeven zelf. De docenten zijn een voor een geselecteerd door Kleinkunstig zelf, zo weten wij altijd wie wij voor de klas hebben staan. Kleinkunstig heeft een docentenbestand van zo’n 200 workshop docenten, die allemaal hun eigen expertise hebben en allemaal ontzettend goed zijn in het motiveren en activeren van leerlingen door het land. 

Klinkt deze workshop interessant? Neem dan een kijkje op onze website door op een van de links te klikken. 

https://kleinkunstig.nl