Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Waarom hoger in Google?

Als beginnend bedrijf kan het lastig zijn om je voeten op aarde te krijgen. Er is veel concurrentie, dus je doelgroep bereiken is geen gemakkelijke taak. De brede keuze aan diensten die je kunt inzetten om de concurrentie tegen te gaan, maakt het maken van een keuze alleen maar lastiger. Toch is er één dienst waar je zeker in moet investeren: een goede positie in Google. We leggen je uit waarom!

1. Naamsbekendheid

Wist je dat een klant overhalen om voor jou te kiezen vaak al begint voordat de klant het überhaupt doorheeft? Naamsbekendheid heeft hier alles mee te maken. Wanneer een potentiële klant een relevante aankoop wil doen, kiezen ze vaak voor de naam waar ze al eerder van gehoord hebben. Wanneer jij een hoge positie in Google hebt, zal de klant je naam sneller tegenkomen en daardoor een positieve associatie met je naam opbouwen. De volgende keer dat een aankoop gedaan moet worden, valt de keuze op jou.

2. Vindbaarheid

Een ander probleem dat zich kan voordoen is dat een klant wel weet dat je bestaat, maar dat je simpelweg niet te vinden bent. De kans dat je klant Google gebruikt is erg groot, aangezien meer dan 90% van alle zoekopdrachten via deze zoekmachine gaan. Wanneer iemand jouw naam zoekt, maar je bent niet te vinden, is de kans erg klein dat er moeite gedaan wordt om toch met jou in zee te gaan. Als hetzelfde product wel makkelijk gevonden kan worden bij een concurrent is de keuze eenvoudig gemaakt.

3. Hogere omzet

Stel dat er een zoekvolume van 100 zoekopdrachten per maand op een product dat jij aanbiedt zit. Jij hebt geïnvesteerd in SEO en staat daardoor bovenaan deze zoekopdracht. Dit betekent dat maandelijks 100 zoekers jou als eerste zien. Als ook maar de helft hiervan op jouw naam klikt, betekent dat dat je eenvoudig een hogere omzet draait. De klant vindt immers wat ze zoeken op jouw website, waardoor jij snel verkoopt. Precies wat je wil toch?

Investeer nu!

Een goede positie in Google is dus enorm belangrijk. Wij raden aan om hoger in Google met Traffic Today te gaan! Wanneer je hiervoor kiest, doorloop je een eenvoudig stappenplan met een online marketing bureau dat jarenlang ervaring heeft met deze dienst. Daarnaast wordt de dienst gepersonaliseerd tot jouw doelstellingen, waardoor je niets communiceert waar je niet volledig achterstaat. Ervaar het zelf!

https://www.traffictoday.nl/