Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Zoek hulp van een burn-outcoach als het leven in Tilburg je te veel wordt

Het leven in Tilburg kan veel van je vragen. Veel mensen denken dat ze niet het recht hebben om bij de pakken neer te zitten, omdat ze een dak boven hun hoofd, een koelkast vol met eten en liefdevolle mensen om zich heen hebben. Dat neemt echter niet weg dat we allemaal wel eens existentiële vragen tegenkomen waarmee we even niet goed uit de voeten kunnen. Een burn-outcoach uit Tilburg kan je helpen om deze kwesties te doorzien en ze in je voordeel te gebruiken. Ook blokkades en pijn in het lichaam kunnen je gemoedstoestand flink verzieken. Fasciatherapie helpt om blokkades op te lossen en weer pijnvrij door het leven gaan.

Hulp voor je lichaam en je geest

Twee speciale mensen zijn bij elkaar gekomen binnen Leefbewust. Lifestyle- en burn-outcoach John Theloosen en therapeut Elian Krekels kunnen je in Tilburg helpen met problemen op verschillende vlakken van het bestaan. Elian werkt met verschillende therapieën die zich focussen op het openen en herstellen van de fascia in je lijf. Fascia – oftewel bindweefsel – is een gelachtig laagje dat alle onderdelen van je lichaam omringt zoals je spieren, organen, bloedvaten, botten, hersenen en gewrichten. Door trauma, lichamelijke problemen of een slechte houding kunnen er blokkades ontstaan in de fascia die pijn en andere problemen kunnen veroorzaken.

Ga in therapie en geniet weer van het leven

We gaan allemaal wel eens door een periode waarin alles moeilijk lijkt. Daar hoef je je niet voor te schamen, maar je hoeft het ook niet te accepteren. John richt zich op mensen die worstelen met oude gewoontes die hen niet meer dienen. Hij helpt je om de valkuilen te zien en weer naar jezelf te luisteren. Daardoor ontwikkel je nieuwe gewoontes die je huidige doelen en interesses ondersteunen. Wanneer ons lichaam, geest en ziel samenwerken dan is het leven leuk. Om dat te bewerkstelligen kun je de hulp inschakelen van deze lifestyle- en burn-outcoach of het magische werk met de fascia bij Leefbewust in Tilburg.

https://www.leefbewust.nl/