Animatie maken
Image default
Internet marketing

Instagram-promotie

marketing concepts and strategies

Instagram is een van de meest populaire sociale netwerken ter wereld. Op dit moment wordt het door meer dan een miljard per maand gebruikt! En natuurlijk is de meest gekoesterde droom van elke Instagrammer om op te vallen, de meest populaire te worden, zodat velen van hem zullen weten. Maar hoe doe je dat? Dit is waar dit artikel over gaat.

Om populair te worden op Instagram is er niet zo veel nodig:

Plaats regelmatig interessante publicaties

Voeg een interessante beschrijving toe aan berichten

Werk actief samen met andere Instagram-gebruikers

De eerste twee punten zijn vrij eenvoudig en niet tijdrovend. Maak gewoon een foto of video, beschrijf deze of gene gebeurtenis en publiceer deze. Dit proces duurt minder dan 10 minuten. En als je bedenkt dat je niet vaak hoeft te publiceren, dan is er heel weinig tijd voor nodig.

Interactie met het publiek is een andere zaak. Hoe verloopt dit proces?

Je moet naar andere gebruikers gaan, likes op hun publicaties plaatsen, je erop abonneren. Bovendien mogen we niet vergeten dat het geen zin heeft om likes te geven aan mensen die niet in jou geïnteresseerd zijn. Stel dat u een bandenwerkplaats heeft. Wat heeft het voor zin om mensen aan te trekken die geen auto hebben? Die. je moet het publiek filteren, en dat kost ook tijd. Door deze eenvoudige manipulaties uit te voeren, kunt u al uw vrije tijd (en niet uw vrije tijd) besteden zonder het gewenste resultaat te krijgen. U vraagt ​​zich vast af of het mogelijk is om dit proces te automatiseren? Wij antwoorden: natuurlijk kan dat, en heel effectief!

Kunt u het ook handmatig doen?

Zelfs als je er vandaag genoeg tijd voor hebt, kun je zeker geen 30.000 likes en 30.000 abonnementen per maand maken! En service is eenvoudig! Zo neem je een hoop routinewerk uit handen en kun je de actie voor een groot aantal accounts gebruiken.

Welke resultaten kan ik bereiken?

Promotieresultaten zijn afhankelijk van veel factoren: de interesse van het account, de activiteit van de doelgroep, de specifieke kenmerken van de pagina.

Uit eigen ervaring kunnen we slechts gemiddelde cijfers geven: iedereen die gebruik maakt van de actie krijgt ongeveer 100 abonnees per dag. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit cijfer grof is en dat het aantal abonnees nog dynamischer kan groeien, of minder als het account slecht gevuld is. De promotietijd is ook belangrijk: hoe langer uw account wordt gepromoot, hoe effectiever. Dit komt door het feit dat wanneer er weinig publicaties en abonnees op de pagina zijn (dit gebeurt bij jonge accounts), de doelgroep er niet zo actief op reageert. Waarom een ​​gebruiker volgen die weinig volgers heeft?

Interesse om reclame te maken op Instagram…

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing services marketing book

https://marketingbook.shop