Animatie maken
Image default
Banen en opleidingen

Timmerman Tuinhuisjes Ulft

Vacature Timmerman Tuinhuisjes Ulft

Beschrijving vacature

Voor een bedrijf specialistisch in maatwerk tuinhuisjes in ulft zoeken wij een enthousiaste en vakkundige timmerman. De tuinhuisjes worden geschapen van groeien, grenen, red cedar en merbau. Voor deze functie is het belangrijk dat je zeer nauwgezet bent. Je werkt in een leuk team in de werkplaats, waar je complete tuinhuisjes maakt. Deze worden aangeleverd aan de collega ’s die ze gaan geplaatst in het land. Je kunt goed met houtmachines overweg. Je beschikt over een bouwkundige ( hout ) opleiding. Bedrijfsomschrijving in werken gaat veel tijd zitten en je werkt niet eenzaam voor je inkomen.

Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is.

Bij fontein personeel houden we van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen. wil je een goede baan en lust in je werk? dan ben je bij fontein personeel aan het juiste adres. neem aansluiting met ons op voor een introductiegesprek! We zijn reserve sterk in sales-georiënteerde vrijmaken.

Fontein personeel is meer dan louter een banier uitzendorganisatie. Wij bieden ruime mogelijkheden op een vaste baan, goede loopbaanontwikkeling, coaching en raadgeving over alles wat je nodig hebt om leuk werk te vind.

We bezitten legio mogelijkheden bij moderne bedrijven die bereid zijn om mensen op te leiden. Dus wil je werken en gelijksoortig je kennis opvoeren door een mooie cursus te opvolgen? dan komen we graag met je in gesprek.

Het aanbod aan vacatures van fontein personeel is breedgeschouderd, van productiewerk tot administratief en van techniek tot commercieel. Er is een ruime smaak aan functies voor starters maar ook voor professionals. Salarisinformatie honorarium in bespreking

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/timmerman.html