Animatie maken
Image default
Banen en opleidingen

SALES ASSISTENT

management assistent

Jouw verantwoordelijkheden

Onze klanten produceren en verkopen biologische producten en distribueren deze over de hele wereld. Vanuit hun locatie in Westeros bedienen ze voornamelijk Europese klanten. Hun gezinskenmerken en professionele houding maken hen tot een leider in de voedingsindustrie. Ter ondersteuning van een van de zaakvoerders zijn wij op zoek naar een zakelijke verkoopmedewerker die van zaken weet.

  • Je wordt op commercieel vlak de rechterhand van de zaakvoerder. Met de ontvangen informatie kunt u een offerte op maat maken en contact opnemen met Europese klanten om te controleren of alles duidelijk is.
  • Je spreekt een beetje Engels en Frans en hebt voor jezelf een duidelijk monitoringsysteem ontwikkeld.
  • Je weet een langdurige relatie op te bouwen met je gesprekspartner op kantoor, waardoor je perfect communiceert hoeveel voorraad je klanten hebben en welke bestellingen binnenkomen.

Daarnaast ondersteun je buitendienstmedewerkers die je vragen om productspecificaties, algemene bedrijfsinformatie of informatie over verpakkingen door te geven. Je staat medeverantwoordelijk voor de juiste verdeling van stalen en onderhoudt nauw contact met de klanten die de goederen ontvangen en de collega’s die ze naar je opsturen.

Jouw profiel

Hays Herentals zoekt voor deze zakelijke functie mensen met een bachelordiploma en die vooral van initiatief houden.

  • Je hebt je eerste zakelijke ervaring en kunt je vloeiend uitdrukken in het Engels en Frans. Kennis van het Duits is een pluspunt, maar niet vereist.
  • Belangrijker dan uw ervaring zijn uw organisatorische vaardigheden en out-of-the-box denkvaardigheden. J
  • e weet hoe je prioriteiten moet stellen en kan onderscheid maken tussen hoofdtaken en andere taken.
  • Je denkt in oplossingen en geeft altijd duidelijke feedback aan de zaakvoerder.

Ons aanbod

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en iedere medewerker heeft aandacht voor hem.

  • Jouw bijdrage kan het verschil maken en zorgen voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf!
  • Je komt terecht in een sterk team en werkt dagelijks samen met management dat bereid is jouw initiatief en ideeën te accepteren.

Het bedrijf combineert een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen om deze uitdagende functie het hoofd te bieden.

https://www.administratieve-medewerker.be/p/receptionist.html