Animatie maken
Image default
Bedrijven

Etalage

Etalage materiaal

De etalage is een viste kaartje van de zaak of het bedrijf. Het trekt de mensen juist wel of niet, daar door moet je zorgen dat het er aantrekkelijk uit ziet en het de aandacht van de mensen trekt. Een goede etalage is al het halve werk van hoe u de mensen naar de winkel toe trekt. Voor een offline retailer is dit het goede begin! Een aantrekkelijke etalage.

 

 

Een goede etalage

Een goede etalage heeft een paar belangrijke aandachtspunten die cruciaal zijn voor het oog van de klanten en om de aandacht te trekken. Het zijn eigenlijk drie hele makkelijke punten maar worden soms wel nog eens over het hoofd gezien bij een winkel of bedrijf houder. Punt 1 interactie in je etalage door interactie met de klant is het vaak zo dat het de kant sneller naar binnen laat komen. Dit doe je bijvoorbeeld door muziek bij de etage af te laten spelen of door iets wat bewegend in je etalage te zetten. Punt 2 kleur gebruik in je etalage maak de etalage opvallend door meer kleur in de etalage te zetten en gebruik opvallende objecten zoals ballonnen, banners of opblaasbare objecten. Punt 3 je etalage klaar maken voor het seizoen door de etalage aan te kleden naar het seizoen trekt het makkelijker mensen en ziet je winkel ook up-to-date uit. In de zomer bijvoorbeeld een zonnebril en een hoed en in de winter mutsen, sjaals of nep sneeuw het kan allemaal naar je eigen stijl en smaak.

 

Verschillende materialen

Een etalage kan van verschillende materialen worden gemaakt of je gebruikt verschillende objecten. Deze etalagematerialen en objecten zijn ver uit een lopend van een zonnebril tot een muts of een paspop. Er worden tegenwoordig ook hele mooie etalages gemaakt door middel van karton het klinkt misschien niet logisch maar het bestaat echt en is nog eens handig ook.  Een etalage van karton heeft een paar voordelen het is niet heel duur, makkelijk op te bergen, vaak te vernieuwen en u kunt het zelf ontwerpen.

Bent u nog opzoek naar een etalage maar even inspiratieloos of kunt u wel wat hulp gebruiken? Ga dan naar www.endlessbranding.com

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal