Animatie maken
Image default
Bedrijven

Opslagruimte Noordwijk voor de handyman

Opslagruimte Noordwijk voor de handyman

Ben je een echte handyman? Dan bouw je met deze tips wellicht je eigen opslagruimte Noordwijk. Wij geven je graag een voorzet zodat jij aan de slag kunt met je DIY projecten om nieuwe opslagruimte te creëren.

Houten bakken van schroot

Heb je die plastic onderdelenbakken wel eens zien liggen in de winkel? Och wat zijn deze duur! De oplossing ligt voor de hand: neem een duik in je schroot hoop en maak ze zelf. De truc is om ze modulair te houden door de voorkant, achterkant en onderkant twee centimeter dik te maken en de zijkanten van wat dunner multiplex. Wanneer je deze aan elkaar lijmt krijg je solide opbergbakken. Neem een uur de tijd en je maakt er gemakkelijk tien stuks.

Schuurtip

Om je bakken mooi af te werken heb je schuurpapier nodig om mooie randen en rondingen aan te brengen met de hand. Hiervoor is deze schuurpapiertruc onverslaanbaar. Neem een ​​kwart vel schuurpapier en vouw deze twee keer dubbel. Zo vorm je een stevige maar flexibel stuk papier zonder dat de binnen oppervlakken tegen elkaar slijten. Wanneer de twee buitenoppervlakken zijn opgebruikt, vouw je ze eenvoudig opnieuw om de twee binnen oppervlakken bloot te leggen.

Gooi het weg!

Heb je het helemaal gehad met klussen en zoek je een goedkope oplossing om toch je spullen op te slaan? Wij raden aan om eens door je spullen te neuzen en weg te gooien wat je niet meer gebruikt. Wij mensen houden van verzamelen en kunnen moeilijk afstand nemen van spullen, ook al hebben deze geen materiele waarde. Natuurlijk hebben spullen ook emotionele waarde, maar ga eens na waarom je dergelijke spullen op wilt slaan. Dit doe je niet omdat je er dagelijks gebruik van maakt. Precies! Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd en scheelt je bovendien kosten en tijd. De afvalcontainer neemt deze zorgen graag van je weg.

https://oomenopslag.nl/