Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Alle spullen voor uw praktijkinrichting bij AllDent!

AllDent biedt over de juiste spullen voor praktijkinrichting van tandartsen en orthodontisten. AllDent beschikt over een breed aanbod aan bijvoorbeeld tandartsstoelen, zodat er altijd wel een stoel is die bij uw wensen past. AllDent biedt naast tandartsstoelen ook nog veel meer producten die specifiek gericht zijn op de praktijkinrichting. Daarnaast zijn de producten gemaakt door bekende merken zoals Faro en W&H. U kunt gegarandeerd rekenen op producten van hoge kwaliteit.

Uw praktijkinrichting krijgt een professionele uitstraling met de producten van AllDent

Zoals reeds genoemd beschikt AllDent over een breed aanbod aan producten voor uw praktijkinrichting. Het hele aanbod bestaat uit: behandeleenheden, O.K.-stoelen, röntgen, verlichting, hand- en hoekstukken, autoclaven, thermodesinfectoren, waterbehandeling, intra-orale camera’s, hand- en hoekstukreinigers, tandarts werkstoelen, digitale röntgen (met software), lasers, kastwanden, mengkranen, compressoren, afzuigmotoren en occasions. Zoals u merkt is dit een hele mond vol. Graag verwijzen wij u naar onze website www.alldent.nl om zelf alle producten te bekijken of alleen uw interesses te bezoeken. De merken die wij aanbieden zijn onder andere Faro, W&H, Finndent, Gigadent, Forest en Melag. Wij begrijpen dat een praktijkinrichting niet iets is wat u zomaar geregeld hebt. Daarom kunt u ook onze showroom in Veenendaal bezoeken. Laat dit graag even weten via onze website. Hier geven wij ook online support, mocht u vragen hebben met betrekking tot onze producten of software.

Projecten en testimonials van AllDent

Op onze website kunt u tevens gerealiseerde projecten bekijken. Zo hebben wij al bijgedragen aan de orthodontist in Veenendaal, tandarts Abes en Dentiz Dordrecht en nog veel meer praktijken. Elke praktijk is uniek; de een werkt op grote schaal, terwijl de ander juist kleinschalig actief is. Voor elke praktijk hebben we wel iets wat gegarandeerd past en bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit. Ook staan er op de website enkele interviews met bijvoorbeeld tandheelkundigen, die lovend over de producten van AllDent spreken. Hier zijn wij dan ook erg content mee, aangezien uw tevredenheid ons visitekaartje is. Mocht u toch nog vragen hebben omtrent de producten of software van AllDent, dan beantwoorden wij u vragen graag via de mail of telefonisch. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze website.

Gerelateerde artikelen

Kyoto in Japan

Wat is een explanimation?

Waarom jij naar Dozenhal moet gaan!