Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Deurmat met tekst voor thuis, kantoor en winkel

Onze deurmatten zijn te bestellen in veel verschillende kwaliteiten. De ene kwaliteit is voornamelijk geschikt voor binnengebruik en de andere kwaliteit is voornamelijk geschikt voor buiten. De deurmatten zijn opgedeeld in schoonloopmatten en droogloopmatten. Een perfecte combinatie om het huis, het kantoor of de winkel schoon te houden.

Echter kunnen (bijna) al onze deurmatten gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een logo, tekst of ontwerp. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om te bedrukken op de deurmat. De hoeveelheid tekst 

Een deurmat met tekst kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u natuurlijk een deurmat met tekst bij uw voordeur leggen en hier ‘Welkom’ op laten zetten en bestaat de mogelijkheid om de leus van uw bedrijf op de mat te laten bedrukken.

Een deurmat met tekst biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel privé als zakelijk en kan daadwerkelijk gebruikt worden als deurmat, maar bijvoorbeeld ook als vloermat op een kinderkamer, in de keuken of bij de barbecue (Chef BBQ!).

Echter worden onze matten ook vaker gebruik op bijvoorbeeld boten of in vliegtuigen.

Natuurlijk kan een deurmat met tekst ook worden gebruikt als afstandmat. Veel bedrijven maken al gebruik van mogelijkheden om mensen te waarschuwen en om mensen afstand te laten houden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ‘Houd 1,5 meter afstand’ op een mat te laten zetten of elke willekeurige andere tekst die u aanspreekt. 

Op onze website hebben wij onder de noemer ‘collectie voor thuis’ al de nodige designs gemaakt. Deze matten zijn rechtstreeks te bestellen. Wanneer u inspiratie op heeft gedaan en zelf een ontwerp wil maken dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw eigen design of tekst op een deurmat te maken.

Kleuren deurmatten met logo

Het ligt er aan voor welke kwaliteit u kiest wanneer het op de beschikbare kleuren aan komt.

De kwaliteit waarvoor het meest wordt gekozen is onze Logomat Pro. Deze kwaliteit beschikt over 66 verschillende kleuren, waarvan er maximaal 20 op één mat kunnen worden geprint.

Wanneer u een design, tekst of logo aanlevert dan zetten wij dit design altijd eerst om naar onze eigen kleuren en sturen wij u een voorbeeld van hoe de mat er ongeveer uit kan komen te zien in de beschikbare kleuren, de zogenaamde proefdruk.

Wanneer u meer informatie wenst over een deurmat met tekst of een logo dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon of email (088-888 50 50 / sales@adlogomat.nl)

 

 

https://www.adlogomat.nl