Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Een entertainment center in je auto

Wanneer je een auto koopt kan je daar tegenwoordig de meest luxe accessoires voor kopen. Alles kan je kopen om jezelf en je gezin een ontspannen autorit te bezorgen. Wie vaak reist met kinderen, of ze nou klein zijn of al in de tienerleeftijd, weet hoe belangrijk het is dat kinderen het goed naar hun zin hebben op de achterbank. De meeste auto’s worden tegenwoordig al voorzien van hun eigen wifi, maar ook dit lost het probleem van kibbelende kinderen op de achterbank niet op. Vaak heb je namelijk maar één tablet mee, of maar één ipod waar de kinderen het mee zullen moeten doen. Veel autoleveranciers spelen handig in op dit probleem door een entertainment center aan te bieden voor in je auto; een kostbare aankoop waarvan het nog maar de vraag is of die zijn geld ooit gaat opleveren.

Samen genieten op de achterbank

Brodit komt met de oplossing voor dit probleem met een speciale Brodit tablethouder voor de kinderen. Deze monteer je heel eenvoudig aan de voorhoofdsteun, en de tablet monteer je erop. Gevolg is dat de kinderen heerlijk kunnen kijken naar een film, of naar muziekclips, of zelfs een spelletje kunnen spelen, terwijl jij geniet van de rust in je auto. Geen zeurende cd meer – die je al voor de zoveelste keer moet aanhoren – maar tevreden kinderen.

Comfort voor jou

Zo’n mooi Brodit systeem heb jij natuurlijk zelf ook in de auto zitten. Voor je eigen mobiele telefoon zodat je die als aanvulling op je boordcomputer kan gebruiken. Voor navigatie, voor telefonie, of voor je favoriete muziek onderweg. Je hebt de wetenschap dat jouw mobieltje wordt opgeladen terwijl je rijdt, en dat je de hele dag door kan genieten van de functionaliteiten van jouw apparatuur.
Dat dagelijkse stukje luxe van Brodit, dat gun jij jezelf en je gezin toch.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit