Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Vliem: de vakkundige Schilder in Lunteren

Als u een schilder in Lunteren zoekt, zit u goed bij Vliem schilderwerken. Vliem is een schildersbedrijf in Lunteren waar alleen schilders werken met passie voor het vak. Dit ziet u dan ook terug in het resultaat.

Kwaliteit bij de schilder in Lunteren

Wat Vliem, de schilder in Lunteren, zo bijzonder maakt is het kwaliteitsschilderwerk wat wij bieden. Dit is ook de reden waarom klanten ons vaak inschakelen. U kunt ons vakmanschap terugzien in de vele projecten die wij doen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, gebouw, interieur, exterieur of renovatie- en restauratie projecten. Wij doen het allemaal voor u. Alle producten zijn in ons eigen beheer. Dit betekent dat u nooit hoeft te wachten tot benodigdheden geleverd worden. Wij bieden dus kwaliteit, snelheid, een scherpe prijs, maar ook een deskundig advies voordat wij gaan beginnen. Zo kunnen we alles bespreken en afstemmen.

Schilderdiensten bij Vliem

Op het gebied van schilderen zijn er 2 soorten diensten die wij aanbieden. Als eerste binnenschilderwerk. Binnen schilderen wij bijvoorbeeld kozijnen, deuren, plinten, trappen, wanden, plafonds en vloeren. Dit doen wij in alle precisie. Aangezien dit vaak de eerste aanblik vormt. Ook zorgt dit ervoor dat uw huis netjes en chiquer oogt. Als tweede bieden bij ook buitenschilderwerk aan. Ook dit zorgt voor een mooie indruk. Wij zorgen voor prachtig lakwerk van goede kwaliteit zodat u er lang van kan genieten.

Renovatie- en restauratie diensten bij Vliem

Houtrot komt vaak voor bij onze klanten. Houtrot kunnen wij professioneel en vakkundig herstellen. En ook het schilderwerk van glas. En dit allemaal tegen een eerlijke prijs. Ook behangen hebben wij in onze mars. Strakke wanden waarvan de naden niet of nauwelijks zichtbaar zijn wilt natuurlijk iedereen. En wij kunnen u daarin helpen. Wij zijn niet alleen de schilder in Lunteren, maar ook de behangexpert in de regio Lunteren.

Offerte

Als u op zoek bent naar schilderwerken van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs dan zit u bij Vliem, de schilder in Lunteren, aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u nog verdere vragen heeft kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen 2 dagen contact met u op!