Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

De maatschappij eist steeds meer mooi

Het blijft altijd een lastige situatie en het is ook wel een soort twee strijd. Aan de ene kant moet je namelijk altijd jezelf blijven. Dit is een tip die je van iedereen krijgt en het is écht zo. Wees blij met wie je bent en trek je niets aan van dat wat andere mensen van je denken. Helaas is dit niet altijd zo makkelijk gedaan in de praktijk als in de theorie.

Je wilt namelijk toch dat mensen het best mogelijk beeld van je hebben en je wilt altijd de beste versie van je zelf laten zien. Je voelt je namelijk toch beter als mensen een goed beeld van je hebben.

Vooral op vrouwen ligt de druk hoog. Door de opkomst en in populariteit stijgende social media platvormen worden mensen steeds meer geconfronteerd met ‘de perfecte lichamen’. Dit kan de druk aardig opvoeren. Het is vandaag eenmaal gewenst dat vrouwen er jong en aantrekkelijk uitzien. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat iemand die er netjes en verzorgt uitziet betrouwbaarder overkomt en eerder vertrouwd wordt. Ga maar is na, wie vertrouw je eerder een ontzettend onverzorgde man die ruikt naar het eten van 2,5 week geleden en er uitziet alsof hij al 5 jaar niet meer aan persoonlijke verzorging heeft gedaan. Of iemand die wel zich netjes heeft verzorgd en in pak loopt. Dit klinkt is natuurlijk een ontzettend groot vooroordeel maar helaas is dit hoe het werkt in de maatschappij. 

Het is om deze reden helemaal niet raar dat vrouwen kiezen voor een borstvergroting. Of dat ooglid correctie wordt uitgevoerd om het gezicht aantrekkelijker te maken. Het is wel van belang om goed online een ooglidcorrecties vergelijken. Door dit te doen krijg je als consument een goed beeld over wat de uitkomst is van een door jou gewenste ingreep. Het is namelijk een aanpassing aan je lichaam en je wilt wel dat dit goed gebeurt.

 

http://faceland.nl/