Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Raambeslag

Raambeslag is er veel verschillende merken en types. Naast de raamsluitingen verkopen wij ook ander raambeslag voor gemakken of handigheidjes. De Nederlandse verzekeringen eisen het merk PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Hieraan moet je dus voldoen om je geld terug te krijgen na een inbraak. Als dat uw doel is het verplicht op elke raam 2 raamsluitingen te plaatsen van minimaal SKG** (2 sterren).

 

Een raamboom is een sluiting die je gebruikt om het raam op slot te doen. De meest eenvoudige raamboompjes zitten enorm simpel in elkaar, u draait aan een hendel en er verschijnt een haak aan de zijkant. De definitie van een raamboompje van encyclo.nl  “Sluitmiddel voor deuren of ramen “.

De raamboompjes van AXA, DX, Nemef en Hoppe zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen maar ook met of zonder drukknop. Wilt u het dan nog iets veiliger? Kies dan voor een boompje met een sleutel. Veel verkochte items van AXA, het bekendste en populairste merk, zijn de 3318, 3319, 3320 en de AXA 3329. 

Als tweede product in de rubriek raambeslag vinden we raamuitzetters. Dat product is niet meteen waar aan gedacht wordt bij het aanschaffen van raambeslag, maar toch wel erg belangrijk. Raamuitzetters zijn beschikbaar in diverse merken, kleuren en lengtes. De telescopische uitzetters zijn erg populair en zijn verkrijgbaar van AXA en DX, uiteraard in verschillende kleuren. Ook van deze twee merken zijn er uitzetters SKG** gekeurd. Deze hebben ook een sleutel. Voor elk raam hebben wij wat in huis!

 

Een raamuitzetter is een raamsluiting die je gebruikt om het raam open en dicht te doen. Op de meest eenvoudige raamuitzetters zit vaak geen slot, wel kan er een simpele vergrendeling op zitten. Wanneer u de hendel naar voren haalt zal het raam open gaan. Definitie van Wikipedia.org “Een raamuitzetter, -uitzetstang of -uitzetijzer is een bepaald hang- en sluitwerk waarmee een draairaam vastgezet kan worden. Dit is om te voorkomen dat een raam door de wind heen en weer waait, wat er voor kan zorgen dat het raam `over de kop` waait, en afbreekt.”


Voor raamkrukken heeft u ook keuze uit een ruim assortiment. Met of zonder sleutel, een stift van 7 of 8mm. Heeft u liever een kromme greep, natuurlijk hebben wij dat ook! AXA, BUVA of Winlock, er is keuze genoeg uit de bekendste merken. Degene met sleutel zijn uiteraard SKG** gekeurd, zo hebben inbrekers het nog moeilijker!

https://www.toplock.nl/raambeslag