Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Goed opgeladen op weg

Jouw mobiele telefoon, daar ben je natuurlijk enorm zuinig op. Het kiezen ervan deed je met de allergrootste zorg, en met diezelfde zorg ben jij dagelijks met je mobieltje op pad. Jij en je smartphone zijn eigenlijk een soort dynamisch duo. Al je afspraken staan in jouw smartphone genoteerd en al je contactpersonen staan in je adressenboek. Daarnaast gebruik jij je mobieltje voor enorm veel meer doeleinden. Onderweg is het je navigatie, je online krant, je fotocamera en nog veel meer.

 

Begin de dag met een volle accu

Het zal je dan ook wel eens gebeuren dat je op een plaats van bestemming erachter komt dat je mobiele telefoon al bijna leeg is terwijl de dag pas net is begonnen. Je begint de dag op je werk met een mobiele telefoon in de oplader; anders komen jullie de dag niet meer door. Natuurlijk moet dat beter kunnen, dat vindt het team van Brodit nou ook. Daarom ontwikkelden ze de Brodit ProClip. Een handige telefoonhouder voor je Samsung S5 die je in de naden van je dashboard verwerkt waardoor jouw telefoon muurvast in je auto zit.

Laad je goed op

Via een stekker wordt jouw mobieltje opgeladen terwijl jij in je auto zit. Je ziet nauwelijks hinderlijke bedradingen lopen vanaf jouw smartphone naar de sigarettenaansteker. Jij rijdt met het grootste comfort en bedient je smartphone wanneer je hem nodig hebt onder het rijden met slechts één hand. Op die manier weet jij zeker dat jij en je mobieltje goed opgeladen op weg gaan en net zo goed opgeladen op je plaats van bestemming aankomen; dat is mooi geregeld.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/samsung