Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Kindvriendelijk restaurant

 

Eastern Plaza is niet alleen een Oosters wokrestaurant waar u lekkere Oriëntaalse gerechten kunt eten, maar het is tevens een kindvriendelijk restaurant. U kunt naast het uitgebreid buffet kiezen voor een kinderbuffet indien u de kids meeneemt. Verder is het mogelijk om bij ons kindvriendelijke restaurant uw kinderen te laten spelen in Kidsplaza. Waar ze kunnen genieten van Chinese en Japanse lekkernijen, maar waar ze ook koekjes kunnen bakken en diverse tekenfilms kunnen kijken.

Voor de ouderen is het mogelijk om te wokken en te bakken tijdens live cooking. U kunt dan uw gerechten klaar laten maken met woksauzen indien u voor wokken kiest. Maar het is ook mogelijk om vis en lapjes vlees te bakken op de Teppan Yaki platen. Er is dus ruime keuze voor ieder. En natuurlijk is daar het uitgebreid buffet of het kinderbuffet om niet te vergeten. Ga daarom naar ons Aziatisch wokrestaurant en maak er een gezellige avond van.

Onbeperkt wokken

Bij ons kindvriendelijke Aziatische wokrestaurant is het mogelijk om onbeperkt te wokken. Ons all you can eat arrangement omvat vele Chinese hoofdgerechten die u in een wokpan door een chef kok gewokt kunt laten worden. U kunt verder ook kiezen voor Japanse wokgerechten. U stelt zelf samen wat u wilt eten en laat het vervolgens wokken door een chef. In ons Oosterse wokrestaurant kunt daarbij kiezen uit een van de vele woksauzen. Daarmee maakt u uw Chinese of Japanse maaltijd helemaal af. Kies daarom voor live cooking en reserveer plaatsen bij ons Aziatische kindvriendelijke restaurant Eastern Plaza.

Uitgebreid (kinder)buffet

Het is naast wokken bij ons kindvriendelijke Oosterse wokrestaurant tevens mogelijk om een uitgebreid buffet te nemen. Voor de kinderen is er het kinderbuffet. Het is dan mogelijk om een traditioneel Aziatisch gerecht in ons wokrestaurant te nemen zoals rijstgerechten met nasi of gekookte rijs. En daarnaast kan er bami, mihoen en dergelijke bij geserveerd worden. Maak er een leuke dag van en ga naar ons Aziatische kindvriendelijke restaurant.