Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

25 jaar getrouwd!

Mijn ouders waren laatst 25 jaar getrouwd! Echt een bijzonder moment, en ook een beetje raar, zo lang al samen! Ik bedacht me dat ik ze echt iets speciaals wou geven voor dit jubileum, iets waar ze later naar terug kunnen kijken en ook écht iets aan hebben. Een jubileum als dit verdient gewoon een bijzonder cadeau, waar een beetje moeite in is gegaan en eventueel een beetje creativiteit. Ik ging brainstormen met mijn broertje en zusje, al snel kwamen we tot een soort conclusie: het leukste cadeau zou een fotoboek zijn, of een dagje uit naar een bepaalde plek. Een fotoboek hadden we echter al veel vaker gemaakt, dus dat was geen origineel cadeau meer, en een dagje uit was ook zo standaard. We gingen online verder zoeken.

Het perfecte cadeau voor 25 jaar getrouwd zijn

Toen vonden we het perfecte cadeau om aan onze ouders te geven wanneer ze 25 jaar getrouwd waren. Online was er een website, waarmee je tijdschriften zelf kon indelen met foto’s en verhalen, om vervolgens te laten drukken en thuis te laten bezorgen. Ideaal! Het mooie aan dit cadeau is dat je er nog steeds allerlei leuke foto’s in kan plaatsen van vakanties samen en de foto’s van die trouwdag 25 jaar geleden, maar ook allerlei verhalen van dingen die we hadden meegemaakt en gelukwensen van familieleden! Mijn zusje had een ontzettend goed idee, een kaart waarin aangegeven was welke plekken we allemaal geweest waren. Zo hadden we het ideale cadeau gevonden, nu nog alleen alles invullen en bestellen! 25 jaar getrouwd? Jilster!

Het resultaat

Uiteindelijk waren we erg tevreden met het resultaat. We hadden een leuk tijdschrift met een mooie foto op de voorkant van onze ouders, met allerlei verhalen erin en andere leuke stukjes tekst. Het was toch een mooie samenwerking geworden van onze familie, en dat maakt het cadeau ook zo leuk en persoonlijk. Onze ouders waren er hartstikke blij mee, het is toch alsof je even gefeatured wordt in een officieel tijdschrift. Een aantal gasten namen ook het tijdschrift mee naar huis, als inspiratie om later in te kijken.