Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Een cadeau voor een collega

Je hebt een ontzettend leuke collega die een keer een leuk cadeau verdient, misschien is het zelfs voor het afscheid van de collega. Wat kan je dan het beste als cadeau geven aan een collega? Je wilt eigenlijk niet zo’n standaard cadeau geven die helemaal niets betekent, dat heb je al zo vaak gedaan voor de verjaardag van de collega, en het is gewoon niet origineel meer. Het is namelijk het afscheid van de collega, en je wilt dan gewoon een afscheidscadeau geven die iets betekent, iets wat persoonlijk en aansprekend is. Iets waar de collega ook daadwerkelijk iets aan heeft, niet een wegwerpcadeau dat voor een keer gebruiken goed is en daarna niet meer.

Het perfecte cadeau voor een collega

Wij weten wat het perfecte cadeau voor een collega is! Het is een tijdschrift, maar niet zomaar een tijdschrift. Een tijdschrift als cadeau geven aan een collega, die je zelf hebt ingevuld met tekst en foto’s. Het mooie hieraan is dat je een cadeau geeft aan de collega die zeer memorabel is, en ook nog eens iets waar de collega jaren later nog in terug kan kijken naar hoe het vroeger was. Zo’n tijdschrift als afscheidscadeau kan je vullen met anekdotes van het werk, of op werkfeestjes. Daarnaast kunnen er allerlei foto’s in die de pagina’s volledige opvullen van leuke uitjes. Bovendien is het mogelijk om met Jilster het tijdschrift als afscheidscadeau meerdere keren uit te printen, zodat meerdere mensen hem mee kunnen nemen of om de collega een aantal back-ups te geven.

Het ideale cadeau

Het ideale cadeau voor een collega: een tijdschrift met van alles en nog wat erin. Je kunt er ontzettend veel mee doen, je kunt er ook interviews met andere collega’s in zetten waarin ze vertellen wat de leukste herinneringen of de beste kwaliteiten van de collega zijn die nu weggaat, of gelukwensen in het volgende bedrijf waar de collega bij gaat werken. Van alles en nog wat is mogelijk, maar één ding is zeker: een prachtig afscheidscadeau waar de collega jaren later met plezier in zal kijken.