Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

GoPro Karma versus DJI MAvic Pro

Wil je echt next level entertainment, dan moet je natuurlijk een drone hebben. Drones komen er in vele uitvoeringen, maar er zijn er op dit momnet twee modellen die er echt bovenuit steken. We hebben het dan natuurlijk over de DJI Mavic Pro die nu al een klein half jaar op de markt is en de geheel nieuwe GoPro Karma van het welbekende merk van de action camera’s. De vraag is nu natuurlijk, welke drone is beter?

Welke is beter?

Een belangrijke vraag natuurlijk angezien je er best wel een flink bedrag voor moet neerleggen. Wanneer we puur kijken naar de technisch aspecten van beide drones kunnen we stellen dat de DJI Mavic toch wel net even iets gevanceerder is dan de Karma van GoPro. 

Zo beschikt de Mavic over een eige camera die is ingebouwd in de behuzing van de drone. Bij de GoPro Karma moet je een GoPro Hero 5 hebben die je vervolgens op de voorkant van de drone klikt.

Dit is dan ook weer het voordeel van de Karma. Wanneer je al gebruik maakt van een GoPro Hero 5 dan kun je natuurlijk flink wat geld besparen door deze drone aan te schaffen.

Conclusie

Het is dus maar net een beetje waar je naar kijkt. Wil je de beste specs, dan moet je een DJI Mavic kopen. Gebruik je al een GoPro, dan kun je beter een Karma kopen om geld te besparen.

Have fun met je nieuwe drone!