Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

De enige met dit huwelijkscadeau

Jilster is de meest originele aanbieder als het gaat om een huwelijkscadeau! Bij ons koopt u niet iets waarmee u een van de twintig bent. Nee, bij ons koopt u een huwelijkscadeau waar u gegarandeerd de enige mee zult zijn. Wij bieden u de perfecte service, in combinatie met uitstekende kwaliteit. Maar wat voor huwelijkscadeau kunt u nu eigenlijk kopen bij Jilster? Het zal een cadeau zijn, waar het bruidspaar nog hun hele leven plezier van zult hebben. U zult het leuk vinden om te maken en het is echt een geschenk voor jullie allemaal! Meer informatie over de website vindt u op www.jilster.nl.

 

Zelf vormgegeven glossy als huwelijkscadeau

 

Het huwelijkscadeau dat u bij Jilster kunt kopen, is een glossy die u zelf helemaal vorm kunt geven! Zo bepaalt u helemaal zelf wat er allemaal in de glossy komt te staan en welke momenten u graag samen met het bruidspaar wilt delen. Hierdoor wordt het helemaal uw glossy, met alle mooie momenten die u niet wilt vergeten! Wij vinden het waarborgen van hoge kwaliteit erg belangrijk. Daarom zorgen wij altijd voor de beste materialen, met de mooiste foto’s. Hierdoor leveren wij professioneel drukwerk voor een mooie prijs. Daarnaast bieden wij nog veel meer voordelen waar u gek op zult zijn!

 

Zelf of samen aan de glossy werken

 

Jilster biedt u de mogelijkheid om alleen of juist samen met iemand anders aan uw glossy te werken. Hierdoor wordt het werken aan de glossy misschien nog wel leuker en kunnen jullie samen kiezen wat nu echt de allermooiste momenten waren. Daarnaast heeft u de keuze uit een eigen ontwerp of een ontwerp van Jilster, zo maakt u de glossy nog persoonlijker. Maar mocht u geen eigen ontwerp hebben, geen paniek! Wij beschikken over erg veel prachtige ontwerpen die ook mooi zullen zijn bij uw glossy! Het maken van een glossy is makkelijk en leuk. Zo haalt u zelf ook nog eens plezier uit de productie van het product en steekt u niet teveel tijd hierin.

 

Indicatie van de kosten

 

Neem gerust een kijkje op de website van Jilster om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. U kunt ook contact met ons opnemen om alles te vragen over de kosten en voorbeelden. Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant van Jilster!