Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Wat is een PlayStation Netwerk Card?

PlayStation is meer dan alleen gamen. PlayStation Network biedt jou een community met gelijkgezinden en toegang tot heel veel games en extra’s. Wanneer je een lidmaatschap aangaat kan je gratis allerlei games downloaden. Wie wil nu niet nieuw games ontdekken en ermee experimenteren? Wat dat betreft is de PlayStation Store een van de grootste onlinewinkels voor gamers. Maar om lid te worden of vanuit de Store dingen te kunnen kopen heb je een portemonnee nodig. Voor niets gaat tenslotte de zon op. In die Store vind je een omvangrijke en leuke content voor jouw PlayStation Console. En om je portemonnee te vullen heb je niet eens een creditcard nodig, een PlayStation Network Card is voldoende.

PlayStation Network Card ook een leuk cadeau

Indien je dus geen creditcard wil koppelen aan jouw account is de Network Card de ideale oplossing. Het bedrag van de Card kun je toevoegen aan je PlaySation Network Account. Op die manier kun je online spellen en extra content kopen. De PlayStation Network Card is eenvoudig online verkrijgbaar, maar ook bij fysieke winkels. Het is bijvoorbeeld leuk om iets fysieks te kunnen geven als het om een cadeautje gaat.

Houd zeggenschap over je budget en portemonnee

Wil je langere tijd ongedwongen gamen? Neem dan een PlayStation Network Card 50 euro. Het totale bedrag kan je toevoegen aan je portemonnee waardoor er geen geld verloren gaat aan administratieve- en aanverwante kosten. Met 50 euro kan je veel kopen en toch houd je overzicht op je aankopen. Is je portemonnee leeg dan valt er ook niets te betalen. Zo kom je nooit in de financiële problemen en houd je het gamen leuk. Je hebt volledige controle en dat is prettig spelen. Een PlayStation Network Card van 50 euro is vooral bedoeld voor mensen die bekend zijn met PlayStation. Ben je een beginner dan is het verstandiger om voor een kleiner bedrag een Card te kopen.

https://www.dreamgame.nl