Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

De moderne techniek staat voor niets

Een nieuwe auto. Het is nu het beste moment om er één te kopen. De uitverkoop van het vorige seizoen is begonnen. Je koopt geen auto meer tegenwoordig; je koopt een soort rijdende computer. Moderne auto’s zitten zo vol techniek dat het niet te omvatten is. Je mag vergeten wat je tijdens je rijles hebt geleerd over afstand houden en inparkeren. Moderne auto’s doen dat namelijk aan de hand van sensoren voor jou.

Je hebt weinig om handen

Zo’n nieuwe auto doet nagenoeg alles voor jou. Je moet nog net het gaspedaal intrappen om aan te geven hoe hard of hoe zacht je moet rijden. Verder heb je onder het rijden maar weinig om handen. Je auto zorgt ervoor dat jij in de juiste rijbaan blijft rijden. Daarnaast kan je op een navigatie intikken waar je naartoe wil. Je auto zal dan automatisch rekening houden met je route wanneer het op de snelheid aankomt. Voor de rest heb je weinig om handen onder het rijden.

Je mobiele telefoon als onderdeel van je auto

De generatie auto’s van 2017 is doorgaans voorzien van een automatische telefoonaansluiting. In eerdere auto’s heb je nog steeds een extra accessoire nodig wanneer jij je mobiele telefoon wil aansluiten in de auto. Zo’n accessoire kan je natuurlijk samen met je auto kopen. Het zal erop uitdraaien dat het een kostbare aangelegenheid wordt. Je kan ook kiezen voor het maatwerk van Brodit.

Brodit voor de nieuwste auto

Toen jouw auto op de tekentafel werd ontworpen was het team van Brodit al bezig met een autotelefoonhouder en een telefoonhouder voor de fiets. De Proclip is speciaal gemaakt voor jouw auto en de telefoonhouder zelf is ontworpen voor jouw merk en type mobiele telefoon. Zo heeft iedere auto maatwerk en heb jij continu echt je handen vrij achter het stuur.

https://www.telefoonhouderwinkel.nl/montagebeugels/brodit-fiets