Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

De nieuwste VR brillen

Ook een liefehebber van nieuwe gadgets? Dan heb je vast al wel eens een VR bril op je hoofd gehad. Met deze toffe brillen kun hele virtuele werelden ontdekken en heb je de gaafste ervaringen. Zo kun je nu ook al gamen in virtual reality!

Oculus Riift

Wanneer je aan VR brillen denkt, dan denk je natuurlijk als eerste aan de Oculus Rift. Deze bril was het eerste model dat voor het grote publiek beschikbaar was en heeft VR wel zon beetje op de kaart gezet.

De nieuwste uitvoering voor 2017 is zojuist uitgekomen en is een waar fenomeen. Je kunt met deze VR bril in hoge resolutie gamen met bijvoorbeeld ede bijgeleverde XBOX 360 controller. Wel heb je een sterke computer nodig met veel rekenkracht om de bril te gebruiken.

Playstation VR

Ook de bekende spelontwikkelaar Sony heeft een eigen VR bril gelanceerd. Met de zogeheten Playstation VR kun je in hoge kwaliteit gamen en je hebt er alleen maar je Playstation voor nodig. Het maakt overigens niet uit of je nu een Plyatstation 4, een Playstauon 4 Slim of een Playstation 4 Pro hebt. Op al deze spelcomputers kun je in hige kwaliteit gamen met Playstation VR.

We zien veel toekomst voor Playstation VR, voor nu moeten de game ontwikkelaars er nog even aan wennen omdat het natuurlijk een nieuw product is, maar op lange termijn wordt dit echt een heel interessant concept.

Heb jiij al eens een VR bril opgehad? En zo ja, wat vond je er van? Laat het weten in de reacties en deel jouw mening.