Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Bestel een Refurbished iPhone, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Refurbished iPhone

Ik heb altijd al een iPhone willen hebben, maar ik heb altijd getwijfeld. Het zijn hippe, handige telefoons, maar de prijzen vielen me toch altijd wel weer tegen. Na lang zoeken kwam ik het concept Refurbished iPhone tegen. In dit artikel vertel ik je meer over wat Refurbished nu betekent en wat de voordelen zijn van het kopen van een refurbished iPhone.

Wat betekent refurbished?

Het woord refurbished betekent zoveel als gerenoveerd. Men kan zijn of haar oude iPhone opsturen naar een bedrijf die telefoon refurbished. Sommige bedrijven bieden ook een klein bedrag voor je gebruikte iPhone, maar dit is niet overal het geval. Zij gaan dan aan de slag met je telefoon en zorgen ervoor dat de refurbished iPhone  een status bereikt die zo dicht mogelijk bij de fabrieksinstellingen zit. Het kan zijn dat de fabriek niet in staat is de telefoon weer in perfecte conditie te krijgen. Sommige dode pixels zijn niet meer tot leven te brengen, en sommige homebuttons laten het van zich af weten. Maar zo heb je voor een voordelige prijs een tweedehands refurbished iPhone die vrijwel in topstaat is.

Wat is het voordeel van refurbished?

Als je op marktplaats kijkt zie je genoeg gebruikte telefoons voorbijkomen. Van de iPhone 4 tot de iPhone X, je kunt het allemaal online krijgen. Zo een telefoon is echter geen goedkope aankoop en met zulke grote bedragen en zulke kostbare producten moet je wel voorzichtig zijn met wat je online koopt. Hoewel plekken als Marktplaats betrouwbare websites zijn weet je nooit waar je mee te maken hebt als je via een particulier koopt. Het voordeel van refurbished iPhones en telefoons in het algemeen is dat je koop via een erkende webshops koopt. Webshops die je het recht geven op 14 dagen retour en een waarborgfonds die hierachter staat.  Kortom, heb je een nieuwe iPhone 7 nodig? Die van mij is ook refurbished, dus ik kan het je vanuit persoonlijke ervaring aanraden, neem een kijkje bij 123smartphonedeal.nl