Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Waarom zou je kiezen voor PlayStation Plus?

Ben je gepakt door de mogelijkheden van PlayStation? Dan is het natuurlijk zaak om mee te kunnen met je online medespelers, want niets staat stil in gameland. Hiervoor heb je de laatste up-dates en ontwikkelingen nodig. Je wilt bondgenootschappen sluiten en met rivalen de strijd aangaan. Je wilt alles halen uit de bruisende community’s want gamen is meer dan alleen achter een station zitten en een spelletje spelen. Gamen is ook een sociale aangelegenheid en iedereen die goed ingevoerd is in deze gemeenschap weet dat. Ik weet nog goed dat ik elke vakantie in het buitenland wel een ontmoeting had met een gamer die ik online had leren kennen. En dat is een meerwaarde die niet-gamers niet kennen.

Haal alles uit je PlayStation met PlayStation Plus

PlayStation Plus geeft je de mogelijkheid om met regelmaat nieuwe games te downloaden en game te updaten. Elke maand nieuwe mogelijkheden. Welke gamer wil dat nou niet? Met PlayStation Plus ontdek je een wereld van games de je wellicht nooit zou hebben geprobeerd. De beste triple A titels komen voorbij. Eigenzinnige games en exclusieve PlayStation games. Alles in één met een PlayStation Plus lidmaatschap. Ontdek de mogelijkheden nu zelf!

PlayStation Plus abonnement aanschaffen?

Wil je PlayStation Plus kopen? Houd er dan rekening mee dat er verschillende abonnementen beschikbaar zijn. Je hoeft je niet meteen voor een jaar vast te leggen al is dat natuurlijk wel de voordeligste optie op lange termijn. Maar je zou gewoon eens kunnen beginnen met 3 maanden. Probeer het uit en ervaar de mogelijkheden die gamen tot een waar evenement kunnen omtoveren. Regel je zaken online en begin direct met spelen! Het is mogelijk je te abonneren op de laatste wetenswaardigheden waardoor je altijd bekend bent met wat er in game-land speelt en mogelijk is. Updates, nieuws en aankondigingen. Een nieuwsbrief houdt jou op de hoogte.

https://www.dreamgame.nl/abonnementen/playstation-plus