Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

VVSB, hartpatiënt die nog altijd in leven is

Deze club, samen met competitiegenoot FC Lienden, kan nog altijd aanspraak maken op een plek in de Tweede Divisie voor het komende seizoen. Op Sportpark de Boekhorst heeft men daar onlangs goede stappen toe gezet. Eric Meijers wist in zowel het heenduel als de return het hoofd te bieden tegen opponent tegen HSV Hoek. Die eerste horde in de strijd om lijfsbehoud is dus al genomen, wat overblijft is nu de finale van deze play-offs. VVSB krijgt namelijk streekgenoot Quick Boys tegenover zich, een niet te benijden tegenstander. Immers, de ploeg uit Katwijk had geen kind aan tegenstander OSS’20. Die ploeg werd in het uitduel met 1-3 verslagen, in Katwijk bleek men ook te sterk, daar kon men na afloop een 1-0 overwinning noteren. Heel veel moois nog dus in deze competitie, benieuwd naar de nasleep en de samenvattingen? Ga dan nu naar Eyecons.com!

VVSB Degradatiekandidaat Tweede Divisie

VVSB was gedurende het gehele seizoen bijna al degradatiekandidaat, een hartpatient dus die maar moeilijk in leven wordt gehouden. Echter nu het nog maar één horde verwijderd is van lijfsbehoud, zullen er credits uit moeten gaan naar de man achter dit succes tot nog toe: Eric Meijers. De trainer die landelijke bekendheid genoot door zijn documentaire ‘Voetbal is oorlog’. Daar legde de NPO vast hoe de familie achter Achilles’29 kleur gaf aan de club die toentertijd nog mocht acteren in de Jupiler League. Echter was het allang niet meer de familie die symbool stond voor de degradatiekandidaat, het was Meijers die de show stal.

Een trainer met karakter, maar die ook beschikt over behoorlijk wat know-how over het (semi-)amateurvoetbal. Met VVSB laat hij zien hoe je uit een ploeg met wat minder potentieel toch een knokelftal kunt halen. Een van de dragende krachten van dit VVSB is toch wel Frank Tervoert, de spits die eerder mocht acteren voor onder andere Rijnsburgse Boys en zich nu al geruime tijd met alle toewijding inzet voor de Noordwijkerhouters. Wil jij meer weten over VVSB of andere ploegen uit de Tweede Divisie? Check dan nu het clubkanaal van VVSB op Eyecons.com!

https://eyecons.com/kanalen/vvsb