Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Schoonmaken van uw smartphone

Uw smartphone komt op veel onhygienische plekken en het is daarom belangrijk dat u deze met regelmaat grondig schoonmaakt. Daarnaast raken uw handen geld aan, typt u op een toestenbord op het werk en is het niet altijd mogelijk om uw handen vaak te wassen. Door uw smartphone met regelmaat schoon te maken voorkomt u dat uw smartphone een bron van bacterien wordt!

Het vuil

Start altijd met het weghalen van het vuil uit de gaatjes van uw mobiel. Dit kan u het beste met een saté prikker doen. De kans dat u uw mobiel hiermee van binnen beschadigd is heel klein, maar doe dit natuurlijk wel voorzichtig. Door het vuil eerst uit uw mobiel te halen voorkomt u dat het vuil ,tijdens het schoonmaken met een doekje, uw mobiel beschadigd. Als er namelijk vuil in het doekje komt, kan het zo zijn dat u krassen in uw scherm wrijft en dat is natuurlijk wel het laatste waar u op zit te wachten.

Schoonmaken buitenkant

Het belangrijkste: de buitenkant van uw mobiel schoonmaken. Om te beginnen is het belangrijk dat u uw mobiel niet gaat reinigen met alcohol of direct water aanbrengt op uw mobiel. Dit kan namelijk blijvende schade veroorzaken aan uw scherm en binnenkant van uw mobiel, zonder dat u dit zou opvallen. Gebruik daarom altijd een licht-vochtig doek om uw mobiel schoon te krijgen. Er zijn tegenwoordig ook speciale middelen verkrijgbaar bij uw mobiel speciaalzaken waarmee u uw mobiel grondig kan schoonmaken.

Na het schoonmaken van uw mobiel is het nog belangrijk dat u de stofdeeltjes en vetvlekken van uw mobiel weghaalt. Door gebruik te maken van een microvezel doekje haalt u dit eenvoudig weg. Door dit met een draaiende beweging weg te wrijven haalt u de vlekken het makkelijkst weg.

 

Als u deze stappen opvolgt kan het niet anders dan dat uw smartphone (zo goed als) schoon wordt. Voor de beste telefoonhoesjes om uw mobiel schoon en beschermt te houden kijkt u op telefoonhoesjes-paradise.nl.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/