Animatie maken
Image default
Kinderen

Altijd op tijd met deze leuke kinderhorloges

Is op tijd komen ook niet jouw sterkste kant? Vanaf nu kun je niet meer met een smoesje komen waarom jij te laat op school bent. We hebben namelijk een aantal hele leuke kinderhorloges aan ons assortiment toegevoegd. En die zijn stuk voor stuk wel heel erg leuk om te geven voor een verjaardag, als schoenkadootje rond sinterklaas, als kerstcadeautje of gewoon zomaar! Onze nieuwe kinderhorloges zijn namelijk zo goedkoop dat je ook zonder reden kunt geven.

Hoe vaak koop jij niet een kleinigheidje voor je kinderen. Een leuk speelgoedje, een autootje of pop bij de Action omdat het 1) goedkoop is en 2) je je kinderen er blij mee maakt. Met een kinderhorloge weet ik bijna wel zeker dat je ze daar ook blij mee maakt. Zelfs als ze nog niet helemaal klok kunnen kijken!

Als ze nog niet helemaal klok kunnen kijken, kan een horloge hen juist helpen met het leren klok kijken. Kinderen vinden het fantastisch en fascinerend om een eigen horloge om de pols te dragen. En als jij dan als ouder of verzorger vraagt hoe laat het is: dan ben ik al benieuwd naar wat ze gaan zeggen! Je kunt ze op een eenvoudige manier helpen waardoor ze het zogenaamde klokkijken zo onder de knie hebben.

In ons assortiment vind je horloges voor kinderen met wijzers en digitale exemplaren. Een kind die de tijd kan aflezen van een horloge met wijzers kan nog niet altijd de tijd aflezen van een digitaal horloge. Toch zullen ze gauw begrijpen hoe de digitale horloges werken en dan is het alleen nog maar de vraag welk horloge jouw kind zo leuk vind?!

Wordt het Spiderman, wordt het Spongebob of een ander bekend figuur van tv dat zich op jouw horloge bevind? Kijk gerust eens op onze website om al die leuke jongens en meisjeshorloge eens te bekijken!