Animatie maken
Image default
Kinderen

De visie van deze kinderopvang in Amsterdam

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Amsterdam waar uw kind kan genieten van de natuur en buitenlucht? Neem in dat geval contact op met de specialisten van Greenkidzz. Deze kinderopvang in het hart van Amsterdam hanteert een groen beleid, waardoor zij regelmatig buiten te vinden zijn. Zij organiseren zowel in hun eigen tuin als elders in Amsterdam diverse leuke uitjes en activiteiten. Deze activiteiten en uitjes zijn onderdeel van het groene beleid dat zij hanteren, net als het vegetarische en biologische eten dat zij serveren. Dit beleid is gebaseerd op de visie van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Zij stellen dat een brede natuurbeleving en duidelijke communicatie met kind en ouders erg belangrijk zijn tijdens de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Vandaar dat kinderopvang Greenkidzz in Amsterdam ook erg veel waarde hecht aan het buitenspelen en het organiseren van leuke activiteiten en uitjes in de buitenlucht.

De verschillende activiteiten

Indien u besluit om uw kind in te schrijven bij deze kinder- en babyopvang, geniet hij of zij regelmatig van diverse uitjes en activiteiten. Deze specialisten letten bij het organiseren op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van uw kind, zodat hij of zij ook echt uitgedaagd wordt en dingen leert. Deze experts organiseren bijvoorbeeld een uitje naar het Vondelpark of naar Artis, maar zij organiseren ook regelmatig leuke activiteiten in hun eigen tuin. De kinderen gaan bijvoorbeeld dansen, muziek maken of yogalessen volgen. Eén ding is zeker, uw kind geniet enorm bij deze kinderopvang in het centrum van Amsterdam.

Plan een bezoek

Wilt u uw kind graag inschrijven bij kinderopvang Greenkidzz in Amsterdam? Doe dit dan direct via de website van deze specialisten. Het is echter goed mogelijk dat u allereerst een bezoek wilt brengen aan de opvang. Neem in dat geval contact op met de werknemers van deze opvang en maak een afspraak in hun filiaal in de Kinkerbuurt of in de Schinkelbuurt. Welke opvang u ook kiest, uw kind is van harte welkom.