Animatie maken
Image default
Kinderen

De kracht van een online babywinkel

In een online babywinkel vind je alle spulletjes die een baby of een jonge moeder kan gebruiken. Dit is de ideale plek om een cadeautje te kopen voor een moeder of om jezelf eens even flink in de watten te leggen. Ben je op zoek naar een leuke, originele BIBS speen om te kopen? Een BIBS speen is een fopspeen met een leuk en uniek ontwerp, gemaakt van de allerbeste natuurrubber. In de online babywinkel Ikenmijnmama vind je de fraaiste speentjes en speenkoorden. De spenen hebben een super leuk, hip en origineel ontwerp. Ze hebben zachte kleuren en vanwege het hoogwaardige rubber zijn ze ideaal voor een baby om op te zuigen. Deze online babywinkel heeft wat wils voor iedere baby en iedere nieuwe moeder of moeder met een jong kleintje. Je kunt een BIBS speen kopen in verschillende maten, afhankelijk van de voorkeur van de baby.

Een speen van de allerhoogste kwaliteit

Online babywinkel Ikenmijnmama heeft de leukste fopspenen van de hoogste kwaliteit. Deze spenen gaan lang mee en zijn aangenaam om op te sabbelen. Ook kun je bij deze winkel talloze fijne wikkeldoeken kopen, waarin je baby als een roosje in slaap zal vallen. De fopspenen zijn gemaakt van 100 procent natuurlijk rubber. Dit zorgt voor een overvloed aan flexibiliteit, wat goed is om de zuigreflexen van het kind te stimuleren. Het ronde schild van het speentje buigt weg van het gezichtje. Een BIBS speen kopen, zorgt dus niet voor wondjes.

Een speen in talloze maten

Bij de online babywinkel kun je een BIBS speen kopen in uiteenlopende maten. Er zijn drie verschillende maten: maat 1 is de kleinste en maat 3 is de grootste. Maat 1 is voor kleintjes van 0-6 maanden. Maatje 2 is voor kleintjes van 6-18 maanden en maat 3 is voor ouder dan 18 maanden. Je kiest een speentje in een leuke en originele kleur en voorziet deze van een koordje.