Animatie maken
Image default
Kinderen

Wat zijn leuke babyshower spellen?

Leuke babyshower spelletjes zijn er in overvloed en kunnen de feeststemming verhogen. Hier zijn enkele populaire en vermakelijke babyshower spellen:

1. Babyvoeding Proeven: Laat gasten geblinddoekt verschillende smaken babyvoeding proeven en raden welke smaak het is. Dit leidt vaak tot veel gelach en verrassingen.

2. Baby Bingo: Maak bingokaarten met woorden of afbeeldingen van babygerelateerde items. Terwijl de cadeaus worden geopend, kunnen gasten de overeenkomende items afstrepen op hun kaarten.

3. Voorspel het Geslacht of de Geboortedatum: Laat gasten raden of de baby een jongen of meisje wordt en wanneer de baby geboren zal worden. Dit kan later worden vergeleken met de echte gebeurtenis. Je kunt dit op een leuke manier doen door middel van babyshower invulkaarten.

4. Babyfotoquiz: Vraag gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen en laat anderen raden wie wie is. Het is een geweldige manier om iedereen beter te leren kennen.

5. Baby Pictionary: Speel Pictionary, maar gebruik woorden of zinnen die te maken hebben met baby’s, zoals “luier verschonen” of “flessenvoeding geven.”

6. Luier Race: Tijdens deze race moeten deelnemers een pop aankleden en een luier omdoen, zoals ze zouden doen voor een echte baby. De snelste wint.

7. Raad de Buikomvang: Gasten kunnen proberen te raden hoe groot de buik van de aanstaande moeder is door een stuk touw af te snijden op de geschatte grootte.

8. Babynamen Spel: Laat gasten hun favoriete babynamen opschrijven en de aanstaande ouders helpen bij het kiezen van een naam.

9. Luiertaart Wedstrijd: Organiseer een wedstrijd waarbij gasten creatieve luiertaarten maken met luiers en babybenodigdheden.

10. Wenskaarten voor de Baby: Vraag gasten om lieve wensen, advies of grappige boodschappen op kaarten te schrijven voor de aanstaande ouders. Dit kan later in een boek worden gebundeld als aandenken.

11. Babyshower-Quiz: Maak een quiz met vragen over zwangerschap, baby’s en ouderschap en laat de gasten tegen elkaar strijden.

12. Baby Rompertjes Versieren: Bied witte babyrompertjes en textielverf aan, zodat gasten hun eigen ontwerpen kunnen maken voor de baby.

13. Baby-ABC: Vraag gasten om op alfabetische volgorde zoveel mogelijk babygerelateerde woorden of namen op te schrijven binnen een bepaalde tijdslimiet.

14. Schone Luier Wedstrijd: Laat deelnemers concurreren om een schone luier op een pop te verschonen, geblinddoekt of met één hand.

15. Babyshower Bingo: Maak bingokaarten met woorden of afbeeldingen van dingen die je zou kunnen horen of zien tijdens de babyshower, zoals “cadeau uitpakken” of “lach van de aanstaande moeder.”

Kies de spellen die het beste bij de gasten en de aanstaande moeder passen om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft tijdens de babyshower. Het belangrijkste is dat het leuk en gezellig is voor iedereen.

https://babyshowersss.nl