Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Een iPhone 5s hoesje? Ja of nee?

Een iPhone 5s hoesje in de vorm van een case, cover, bumper, wallet of hoe ze ook allemaal heten, aanschaffen om het sublieme design van je iPhone 5S te beschermen? Doe jij eraan mee? Ja of nee? Ga naar de website www.iphonehoesjes.nl voor meer informatie over een iPhone 5 (s) hoesje kopen.

Design ging wat mij betreft altijd boven veiligheid. Nee, geen iPhone 5s hoesje voor mij

Ikzelf gebruikte lange tijd geen iPhone 5s hoesje om mijn smartphone. Ik ben zelf de gelukkige eigenaar van een nog niet zo lang geleden, zeer exclusieve iPhone 5s Gold. Omdat ik wilde opvallen met mijn iPhone 5s. De iPhone 5s Gold heeft een spectaculaire vormgeving. Met deze uitvoering van de 5s kon ik me onder de vele Apple liefhebbers onderscheiden. Bijna niemand in mijn omgeving heeft een gouden Apple smartphone. Daarom had ik tot voor kort ook geen cover, case, bumper of wat dan ook om het prachtige design maar niet te bederven. Ik vond het altijd zo zonde om het super strakke elegante design van de 5S te verbloemen met een iPhone 5s hoesje.

Na valpartij met goede afloop, nu toch een iPhone 5s hoesje

Maar sinds kort zit er toch een iPhone 5s hoesje om mijn iPhone Gold.
Waarom zul je je vast afvragen. Nou, daar kan ik heel kort over zijn. Ik liet mijn iPhone 5s Gold een keer vallen. Natuurlijk per ongeluk. Zoiets doe je zeker niet bewust. Het bloed zakte direct weg. PLOF. Het angstzweet brak me uit. Zo bang voor wat ik zou aantreffen toen ik mijn iPhone zonder iPhone 5s hoesje van de grond plukte. Ik durfde haast niet te kijken. Mijn trots, mijn kostbaarste accessoire, hoe zou het ermee zijn? Zou hij nog wel werken? Zouden er barsten in het scherm zitten? Wonder boven wonder, zelfs zonder iPhone 5s hoesje zag je er helemaal niks aan! NIKS! Een pak van mijn hart. Maar op dat moment wist ik het zeker. Dit gaat me niet nog eens gebeuren. Die angst, die onzekerheid, maar ook de boosheid op mezelf omdat ik persé geen iPhone 5s hoesje om mijn iPhone 5s Gold wilde. Ik stop met stoer doen. Ik gebruik mijn iPhone 5s nu het liefst mét bescherming.

Goede kwaliteit iPhone 5s hoesje bij iPhonehoesjes.nl

Bij iPhonehoesjes.nl heb ik het perfecte iPhone 5s hoesje gevonden voor mijn smartphone. Ik ben zo blij dat ik het iPhone hoesje al na één dag in huis had. Ik durfde mijn iPhone 5s Gold namelijk nauwelijks nog met me mee te nemen. Zo bang was ik dat mijn iPhone bij een eventueel volgende ongelukkige val minder geluk had. Oké, het perfecte design is nu minder zichtbaar, maar ik ga toch liever voor het behoud van mijn kostbaarste bezit. En dat kan dus al heel makkelijk met een iPhone 5s hoesje van iPhonehoesjes.nl. Lees verder >>