Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Lachgas patronen

Lachgas patronen

Lachgas patronen zijn tegenwoordig hot topic. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer jongeren maar ook ouderen die zich te goed doen aan het consumeren van lachgas patronen met gebruik van een lachgas cracker. Dit betekent in de praktijk dat de vraag enorm is gestegen en tegelijkertijd kan het aanbod het maar moeilijk bijhouden. We kunnen allemaal in de straten van de Nederlandse grote steden zien dat er zilveren metalen gebruikte patronen te vinden zijn maar hoe lang is deze trend al gaande is de vraag natuurlijk. Het antwoord daarop is eigenlijk lastig te zeggen maar in de afgelopen 3 drie jaar is er wel een wezenlijk grote tendens te meten in de populariteit van lachgas patronen. Het is in de jaren negentig in Engeland geïntroduceerd voor het eerst als een recreatief verdovend middel om een feestachtige stemming mee te creëren op feesten en partijen. Dit heeft enige jaren aangehouden waarna de populariteit een lange tijd van het podium is verdwenen.

Lachgas patronen kopen

Totdat er in de laatste jaren in Nederland, en de Benelux een enorme toename ontstond aan het gebruik van lachgas op festivals. Maar vergeet ook zeker niet alle cafés en discotheken en clubs die aan de lopende band lachgas verkopen aan de bar! Deze horeca exploitanten proberen ook zeker een graantje mee te pikken aan deze waanzinnige grote trend in het uitgaanscircuit. Nu is het wel een discutabele handeling van een café eigenaar om bewust en met voorbedachten rade jongeren deze capsules te laten consumeren. Als het gebeurt onder de populatie zelf door echt actief op zoek te gaan naar de benodigde producten om het n2o gas te gebruiken is dat natuurlijk één ding maar om daadwerkelijk dit te stimuleren in cafés en uitgaansgelegenheden waar men al aardig aangeschoten is en daardoor een minder goed inschattingsvermogen heeft kun je nog wel eens je vraagtekens erbij zetten tot op welke hoogte de café eigenaren ethische standaarden hanteren. Ook op televisie zien we veel reportages over het gebruik van de populaire lachgas patronen en uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dan ook dat het recreatief gebruik van lachgas absoluut niet schadelijk is. Maar liefst tien ballonnen gevuld met lachgas toont geen schade aan.

Makkelijk scoren met lachgas in de media

Maar nu zijn er altijd weer extreme gevallen die door hun eigen buitensporige gedrag het nodig vinden stennis te schoppen en maatschappelijke controverse te creëren. Er zijn zelfs jongeren op televisie geweest die het raar vonden dat ze na het gebruik van meer dan honderd lachgaspatronen per dag (ja, dat leest u goed!) klachten kregen. Nee, dat is inderdaad heel erg vreemd. Dat is ook de kritiek op de personen die de publiciteit opzoeken omtrent eventuele schadelijke effecten van lachgas, men dient de verantwoordelijkheid voor zichzelf te houden! Want eerlijk is eerlijk, een onschadelijke lachgaspatroon valt toch te prefereren boven het gebruik van harddrugs? Als het een alternatief biedt, waarom niet!

https://lachgas-voordeel.nl/product/lachgas-kopen/