Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Verkleed op wintersport

Op wintersport of carnaval vieren? Met name voor de wintersporters die tevens trouwe carnavalsfanaten zijn is dit jaarlijkse terugkerend dilemma. Piekeren is alleen absoluut niet nodig aangezien wintersport en carnaval perfect te combineren zijn. Start dus snel met treffen van de volgende voorbereidingen:
– Boek een vakantie naar een wintersport gebied. Tip: Check wel even of de Après-ski daar ook niet ongekend is. 
– Alleen je wintersport kleding is niet genoeg. Een kostuum mag niet ontbreken op deze carnaval wintersport. 
– Stop een Flügel in je binnenzak!

Alles gecheckt? Dan ben je klaar om getuigen te zijn van het leukste feest van het jaar in de bergen!

Met je kostuum de piste op!
Skikleding is echt een vereiste bij Wintersport om niet bibberend de berg af te komen. Toch wil dat niet zeggen dat je je kostuum niet te voorschijn kan toveren. Er zijn veel kostuums die je gemakkelijk over een je skipak kunt aantrekken zoals een gekleurd overal of een dierenpak
Bovendien lekker warm! 
Het is ook praktisch want het zorgt ervoor dat je op grote afstand opvalt. Minder kans om elkaar kwijt te raken dus! Je kostuum word pas helemaal compleet door het dragen een creatieve skihelm cover. Ga tot slot ook eens experimenteren met leuke accessoires zoals een aparte bril of felgekleurde oorwarmers.

Niet alleen skiën maar ook Après skiën 
Er is een voordeel aan met carnaval op wintersport gaan. Je twee vliegen in een klap. Overdag kun je lekker kilometers maken in frisse buitenlucht en in avond vier je carnaval in de Après ski bar! De muziek immers praktisch hetzelfde en de bekende carnavalskrakers zullen gegarandeerd voorbij gaan komen. In Oostenrijk staan ook vaak DJ’s te draaien uit ons eigen Nederland. Je hoeft dus geen Duits te spreken om jou favoriete carnavalsnummer aan te kunnen vragen.

In de Oostenrijkse skigebieden wordt carnaval op één dag in de carnavalsvakantie massaal gevierd. Vaak valt deze dag op een dinsdag. De piste is deze dag een grote wirwar van kostuums. Ook worden er verschillende activiteiten en feesten georganiseerd.  Dat wil je vast niet missen! Zorg daarom dat je je kostuum paraat hebt voor deze dag. Ontbreek je kostuums momenteel nog in je koffer? Dan is het hoogste tijd om gaan te oriënteren want voor je het weet is het weer zover: De gezelligste week van het jaar is aangebroken!

https://www.compleetverkleed.nl/