Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Wandtegels, behang of niks?

U bent aan het rondkijken of wandtegels of andere opties misschien leuke opties zijn om uw huis wat op te fleuren. Ondanks dat u misschien denkt aan de keramische tegels uit de badkamer, kan ik u verzekeren dat er zeer uiteenlopende soorten tegels zijn die ook voor andere ruimtes erg geschikt zijn en zelfs nog beter sfeer kunnen creëren dan andere opties. De manier hoe verschillende tegels in uw huis deze sfeer verzorgen wordt behandeld in dit artikel. Daarnaast worden nog extra voordelen van wandtegels in vergeleken ten opzichte van andere vormen van muurdecoratie. Heeft u nu al interesse gekregen en wilt u direct alle mogelijkheden bekijken of advies ontvangen over de ruimte die u op het oog hebt? Ga naar Pand16 en laat u helpen door specialisten op dit gebied!

 

Sfeer creëren met wandtegels

De sfeer die wordt gecreëerd met wandtegels is niet te vergelijken met welk ander. Met name de natuurstenen tegels zijn uniek en kunnen een geweldige impressie geven. Daarnaast zijn er natuurlijk nog keramische tegels, als zijn deze voornamelijk te gebruiken in badkamers en toiletten. Tot slot is de nieuwste introductie op de markt van wandtegels; de PVC tegels. Dit uitzonderlijk lichte materiaal kan naar eigen smaak gemaakt worden en is daarom in eindeloos veel soorten en maten te krijgen. Denk hierbij aan houtlook en marmerlook wandtegels. Deze zijn zeer betaalbaar en bieden u de uitstraling en sfeer die u al tijden zoekt in welke ruimte dan ook!

 

Extra voordelen tegels

 

Wandtegels zijn waterafstotend. U hoeft zich bij aanschaf van welke wandtegel dan ook geen zorgen meer te maken over viezigheid, nattigheid en/of andere lastige parketten. De natuurstenen en keramiek hebben daarnaast als voordeel dat ze zeer lang meegaan. Naast deze voordelen zijn er bij met name het PVC materiaal tegels nog meer voordelen te ontdekken. Ook de PVC wandtegels gaan erg lang mee. Echter, de grootste voordelen zitten hem in het lichte gewicht en dus de gemakkelijke installatie, daarnaast is het goedkoop én het werkt ook nog isolerend. Dit houdt in dat u minder rekening hoeft de omgeving, maar dat u ook geen last meer hebt van de omgeving!

Direct een kijkje nemen naar alle wandtegels? Pand16!

 

https://www.pand16.nl/