Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Aparte dames- en herenschoenen bij Shoelia

Shoelia is dé schoenenwinkel voor kleurrijke en aparte dames- en herenschoenen. Ook voor trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of kurk schoenen bent u bij ons op de juiste plek. De schoenen zijn in veel diverse stijlen te verkrijgen en geschikt voor iedere gelegenheid. 

Waar vind u Shoelia?

Schoenenwinkel Veenendaal Shoelia is gevestigd in de provincie Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 2013 en nu al uitgegroeid tot een grote naam binnen de schoenenmarkt. Elke schoen is handgemaakt en van hoge kwaliteit. U krijgt alleen de beste producten! Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben enorm veel liefde voor het schoenenvak. In 2013 zijn wij met de winkel gestart omdat we zelf niet de schoenen konden vinden die wij zelf graag wilden. Uit ongenoegen van het niet kunnen vinden van bijzondere, unieke en kleurrijke schoenen is ons concept ontstaan. Er waren nog veel meer mensen die dit soort schoenen met een bijzondere print, uitvoering of kleur wilden!

Uw eigen schoenen ontwerpen 

Shoelia biedt klanten ook de mogelijkheid om eigen schoenen te ontwerpen. Er is een ruim assortiment met veel keuze, maar natuurlijk kan het zijn dat uw perfecte schoen hier nog niet bij zit. In dat geval kunt u zelf uw unieke schoenen ontwerpen. Zo kunt u zelf uw model, materiaal, kleur en type zool kiezen. Daarnaast kunt u de schoenen personaliseren door initialen of een belangrijke datum erin te laten zetten. Voor bijvoorbeeld trouwschoenen is de trouwdatum een prachtige toevoeging! Naast personaliseren door middel van initialen of een datum, kunt u nu ook schoenen laten ontwerpen met het logo van uw bedrijf. Dit is de manier om op een opvallende manier reclame te maken voor uw bedrijf. Veel mensen letten namelijk op wat andere mensen voor schoenen dragen, al helemaal als deze opvallen! U kunt de schoenen in uw huisstijl laten ontwerpen of met een slogan of logo van uw bedrijf. 

Service en kwaliteit

In de toekomst zien wij onszelf natuurlijk nog veel groter worden. Dit willen wij echter wel met het behoud van onze persoonlijke service en hoge kwaliteit. Handgemaakte kwaliteitsschoenen met een bijzondere print en een persoonlijke aanpak en goede service, dat zijn onze kernwaarden.