Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Het ultieme verjaardagscadeau voor een gamer: de Nintendo Gift Card

De mogelijkheden van Nintendo lijken onbeperkt. Voor jong en oud zijn er games te vinden en of je nu van Super Mario houdt of meer avontuurlijke games; ze zijn er allemaal. Onlangs is de winnaar van het Europese Splatoon-kampioenschap bekend gemaakt. Het geeft maar weer eens aan dat online gamen geen grenzen kent. De winnaars zullen in juni naar Los Angeles afreizen om Europa te vertegenwoordigen op het Splatoon 2 World Championship. Wie durft nu nog te beweren dat gamen saai is?

De wereld van Nintendo is groter dan je denkt

Nintendo kent verschillende gamemogelijkheden. Nintendo Switch; je spelcomputer voor thuis en onderweg. Handig mobiel. Waar en wanneer je wilt kan je doorgaan met je spel. Niet meer gebonden aan je tv thuis maar lekker makkelijk waar je maar wilt. Nintendo Labo is een heel ander verhaal. Daarmee kan je speelgoed maken waarmee je vervolgens kan spelen. Bouwen en ontdekken, een zeer creatieve manier om met Nintendo bezig te zijn. Je hebt hiervoor wel Nintendo Switch nodig om het optimale eruit te halen. En dan hebben we de meest bekende Nintendo DS systemen. Daarop kun je al je favoriete games spelen. Om spellen aan te schaffen kan je gebruik maken van de Nintendo Gift Card.

Shoppen met je Gift Card

Nintendo Gift Cards zijn in divers bedragen verkrijgbaar. Voor je aankopen heb je een Nintendo eShop tegoed nodig. Deze waardeer je eenvoudig op met een Nintendo eShop Card. Geen creditcard nodig. Je kan eenvoudig online een Nintendo eShop Card 15 euro aankopen. Een mooi bedrag waarmee je aardig uit de voeten kunt. Maar ook mooi om cadeau te vragen en cadeau te geven aan een bevriende medegamer. In de eShop vind je een eindeloos aanbod van toffe games en DLC’s. Naast games die je alleen op je Nintendo console speelt vind je ook multiplatform games. Tijd voor een Gift Card!

https://www.dreamgame.nl/