Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Ontdek je meer Nintendo met de Nintendo Gift Card

Wie kent hem niet? Super Mario! Zo’n beetje het icoon van de online gamewereld. En het begon met Mario in de jaren 80. Eigenlijk kent iedereen hem wel. Sindsdien is er veel veranderd. Heel veel! En Mario ging net als de bedenker Nintendo zelf, mee met de ontwikkelingen. Mario is nog steeds herkenbaar maar de spelcomputer met zijn mogelijkheden zijn nauwelijks nog vergelijkbaar met zijn vroege voorgangers. Nintendo kent diverse varianten van game-opties. Zo is er Nintendo Switch, een online dienst waarmee je in alle situaties kan gamen. Want Nintendo Switch speel je overal. En met de drie speelstijlen speel je op tv, of samen met een ander op je Nintendoscherm, of gewoon volgens de zogenaamde handheldstijl; op je eigen draagbare Nintendoscherm.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor ieder wat wils met Nintendo!

Wat te denken van Nintendo Labor. Bouwen, spelen en ontdekken. Je kan na de bouw ontdekken wat je er allemaal mee kunt. Samen met de Nintendo Switch levert dat de ideale combinatie. Werken met hoofd en handen is altijd leuk en leerzaam om te doen. Je bouwt met karton, zonder lijm of schaar. Ontdek de mogelijkheden! Dan bestaan er nog de bekende Nintendo 3DS-systemen waarop je bijvoorbeeld de Nintendo-series als The Legend of Zelda, Mario, Animal Crossing kunt spelen. Maar er zijn nog veel meer games waar je gebruik van kan maken.

De Nintendo Gift Card is een uitkomst

Dat alles gaat natuurlijk niet vanzelf en voor niks. Gamen kost nu eenmaal enige investering maar feitelijk vallen de kosten reuze mee. Je kan met een Nintendo Gift Card in de Nintendo eShop kopen. Dus wil jij die toffe game voor je Nintendo DSi (XL), Wii U, Nintendo 2DS of Nintendo 3DS? En heb je geen creditcard? Koop dan een Nintendo Gift Card of beter nog; vraag er één cadeau! Bestellen is eenvoudig en snel. Je ontvangt je Nintendo eShop code per e-mail. Dus wacht niet langer! Ga vandaag nog je Nintendo collectie uitbreiden!

https://www.dreamgame.nl