Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Raadpleeg de belastingtelefoon voor al uw vragen!

Heeft u een belasting gerelateerde vraag en weet u niet precies waar u terecht kunt voor een antwoord? Wanneer u gaat zoeken op Google is de kans groot dat u al snel de website van de Belastingtelefoon tegenkomt. Op deze pagina vindt u waarschijnlijk alle info die u nodig hebt. De Belastingtelefoon is namelijk het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft met betrekking tot belasting. Om welke specifieke belasting het gaat, maakt in dit geval niet uit. Of het nou gaat om wegenbelasting of kinderopvangtoeslag: de Belastingtelefoon heeft het antwoord waar u naar op zoek bent. Nieuwsgierig naar meer? Wij vertellen je in dit artikel alles wat je moet weten dus lees snel verder!

Belasting gerelateerde vragen

Bij de Belastingtelefoon kun je terecht voor al je vragen, zolang ze maar gerelateerd zijn aan de belasting. Denk hierbij aan vragen in de volgende categorieën: auto, nabestaanden, schenken, buitenland en aangifte. Zo kun je bij de Belastingtelefoon vragen stellen over zorgtoeslag, huurtoeslag, inkomstenbelasting, wegenbelasting en nog veel meer!

Zo neem je contact op

Afhankelijk van het onderwerp van je vraag, kun je gericht bellen naar het telefoonnummer dat daarbij vernoemd staat. Zo krijg je direct de juiste medewerker aan de lijn. Zorg dat je je BSN-nummer bij de hand hebt en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Kan de medewerker je niet direct voorzien van het juiste antwoord? Dan word je altijd teruggebeld! De telefooncentrale is op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Voor dringende vragen is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te bellen. Mocht de medewerker namelijk niet direct een antwoord hebben is de kans groot dat je na enkele uren al wordt teruggebeld met het antwoord waar je naar opzoek was. Meer weten? Ga dan naar de website https://www.belastingtelefoon.nl/ en je vindt gegarandeerd de juiste informatie.